Golvläggare i Svenstavik - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Svenstavik

Annons:
I staden Svenstavik finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Svenstavik som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Svenstavik.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Svenstavik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Svenstavik företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Svenstavik som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Svenstavik

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Svenstavik vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Martebo Snickeri
Hoverberg 419
840 40 Svenstavik

Annons:


Fakta om Svenstavik - golvlaggare.eu

Svenstavik är en tätort och centralort i Bergs kommun i södra Jämtland. Svenstavik ligger i Bergs socken och kom till först efter att Inlandsbanan drogs genom trakten på 1910-talet.

Yta: 150,68 hektar
Invånarantal: 1004, år 2010

Pris på golvläggning i Svenstavik

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Svenstavik varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Svenstavik arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Svenstavik.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Svenstavik rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jämtland.