Golvläggare i Klintehamn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Klintehamn

Annons:
I staden Klintehamn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Klintehamn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Klintehamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Klintehamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Klintehamn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Klintehamn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Klintehamn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Klintehamn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Byrå Holmberg Och Co AB
Fröjel Stenstugu 115
623 55 Klintehamn

Annons:


Fakta om Klintehamn - golvlaggare.eu

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Invånarantal: 1363, år 2010

Pris på golvläggning i Klintehamn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Klintehamn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Klintehamn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Klintehamn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Klintehamn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Gotland.