Golvläggare i Ytterby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ytterby

Annons:
I staden Ytterby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ytterby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ytterby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ytterby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ytterby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ytterby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ytterby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ytterby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

A.G. Kakelspecialisten AB
Hältorp 216
442 94 Ytterby


Darek Bygg & Städ
Solskifteg. 4
442 53 YTTERBY

Annons:


Fakta om Ytterby - golvlaggare.eu

Ytterby innan 1965 Kungälvs Ytterby är ett samhälle som utgör en del av tätorten Kungälv i Bohuslän. Den södra gränsen utgörs av Nordre älv och samhället ligger 22 km norr om Göteborg. I centrum ligger en järnvägsstation vid Bohusbanan samt Ytterby busstation vilka utgör en knutpunkt för buss och järnvägstrafik.

Yta:
Invånarantal: 7004, år 2010

Pris på golvläggning i Ytterby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ytterby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ytterby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ytterby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ytterby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.