Golvläggare i Vrångö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vrångö

Annons:
I staden Vrångö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vrångö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vrångö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vrångö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vrångö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vrångö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vrångö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vrångö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Andrèns Bygg och Kakel AB
Vrångö Bryggv. 25
430 83 Vrångö

Annons:


Fakta om Vrångö - golvlaggare.eu

Vrångö är en tätort i Göteborgs kommun och den sydligast belägna bebodda ön i Göteborgs södra skärgård. Ön utanför tätorten ingår i Vrångöskärgårdens naturreservat.

Yta: 39,61 hektar
Invånarantal: 364, år 2010

Pris på golvläggning i Vrångö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vrångö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vrångö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vrångö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vrångö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.