Golvläggare i Viskafors - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Viskafors

Annons:
I staden Viskafors finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Viskafors som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Viskafors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Viskafors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Viskafors företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Viskafors som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Viskafors

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Viskafors vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Twintec Scandinavia AB
Högav. 23
515 33 VISKAFORS

Annons:


Fakta om Viskafors - golvlaggare.eu

Viskafors är en tätort i Borås kommun. Den består av två sammanvuxna samhällen: det egentliga Viskafors i Kinnarumma socken samt Svaneholm i Seglora socken. Viskafors har fått sitt namn efter Viskan som rinner genom samhället. Viskafors utvecklades från 1800-talet och framåt till en klassisk svensk bruksort inom textil- och gummiindustri.

Yta: 385,58 hektar
Invånarantal: 3790, år 2010

Pris på golvläggning i Viskafors

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Viskafors varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Viskafors arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Viskafors.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Viskafors rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.