Golvläggare i Vinninga - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vinninga

Annons:
I staden Vinninga finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vinninga som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vinninga.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vinninga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vinninga företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vinninga som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vinninga

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vinninga vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Kakel-Service - Thomas Laang
Hyacintv. 17
531 71 VINNINGA

Annons:


Fakta om Vinninga - golvlaggare.eu

Vinninga är en tätort i Lidköpings kommun.

Yta: 86,17 hektar
Invånarantal: 1078, år 2010

Pris på golvläggning i Vinninga

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vinninga varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vinninga arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vinninga.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vinninga rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.