Golvläggare i Vedum - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vedum

Annons:
I staden Vedum finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vedum som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vedum.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vedum hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vedum företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vedum som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vedum

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vedum vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Roosbad AB
Larvsv. 18
534 60 VEDUM

Annons:


Fakta om Vedum - golvlaggare.eu

Vedum är en tätort i Vara kommun i Västergötland. Laske-Vedums kyrka ligger i norra delen av tätorten. De två mest kända företagen på orten startade under tidigt 1900-tal: Vedum Kök & Bad AB och Vedums Chark.

Yta: 106,67 hektar
Invånarantal: 926, år 2010

Pris på golvläggning i Vedum

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vedum varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vedum arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vedum.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vedum rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.