Golvläggare i Vargön - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vargön

Annons:
I staden Vargön finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vargön som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vargön.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vargön hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vargön företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vargön som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vargön

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vargön vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

C-Sandberg Kakel & Byggservice
Granåsv. 27
468 33 VARGÖN

Annons:


Fakta om Vargön - golvlaggare.eu

Vargön är en tätort i Vänersborgs kommun i Västergötland (Västra Götalands län), 5 km sydost om Vänersborg och 11 km nordost om Trollhättan. Samhället är beläget med de två platåbergen Halle- och Hunneberg i öster, Göta älvs utlopp ur Vänern i väster, och Tunhemsslätten i söder.

Yta: 351,05 hektar
Invånarantal: 4919, år 2010

Pris på golvläggning i Vargön

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vargön varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vargön arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vargön.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vargön rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.