Golvläggare i Vårgårda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vårgårda

Annons:
I staden Vårgårda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vårgårda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vårgårda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vårgårda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vårgårda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vårgårda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vårgårda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vårgårda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Terrazzo Väst AB
Skjutshagen 2
447 93 VÅRGÅRDA


AIG, Ahlsröd Industrigolv AB
Hovslagarev. 12
447 34 Vårgårda


Kullenberg Gård AB
Fullestad Kullenberg
447 91 VÅRGÅRDA


Tegelbrukets Måleri
Remv. 15
447 95 VÅRGÅRDA


Vårgårda Kakeltjänst AB
Nyg. 15
447 30 Vårgårda


Massoud, Georges
Backgårdsg. 5 A
447 33 VÅRGÅRDA


Fridhems Golv AB
Ängsv. 4
447 34 Vårgårda


Vårgårda Kakeltjänst
Nyg. 15
447 30 Vårgårda

Annons:


Fakta om Vårgårda - golvlaggare.eu

Vårgårda är en tätort i Västergötland och centralort i Vårgårda kommun. Vårgårda har en tradition av entreprenörer med namn som Lennart Lindblad (Autoliv) och Johan Petter Johansson (uppfinnare av skiftnyckeln och rörtången).

Yta: 430,62 hektar
Invånarantal: 5133, år 2010

Pris på golvläggning i Vårgårda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vårgårda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vårgårda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vårgårda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vårgårda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.