Golvläggare i Vara - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vara

Annons:
I staden Vara finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vara som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vara.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vara hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vara företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vara som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vara

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vara vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Jubels AB
Badhusg. 24
534 50 VARA


Colorama Vara
Badhusg. 30
534 50 VARA


L Sernekvists Bygg Och Snickeri
Odalv. 8
534 30 VARA


Mattias Gustafsson
Long Kåsentorps Kvarn 1
534 95 Vara


Tomas Jonssons Bygg & Kakel
S. Lundby Skogstorp 1
534 91 Vara


Wemmels Fix & Fog
Longg. 7
534 31 Vara


Strömslunds Golv O Kakel
Ryda Backebo 1
534 96 VARA


Strömslunds Golv & Kakel
Ryda Backebo 1
534 96 VARA

Annons:


Fakta om Vara - golvlaggare.eu

Vara är en tätort i Västergötland och centralort i Vara kommun i Västra Götalands län. Vara ligger vid E20. Den ökande havreexporten från Vara gjorde att firmorna som skötte exporten från Varaslätten blev intresserade av en järnväg att frakta sina varor på.

Yta: 302,58 hektar
Invånarantal: 3889, år 2010

Pris på golvläggning i Vara

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vara varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vara arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vara.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vara rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.