Golvläggare i Vänersborg - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vänersborg

Annons:
I staden Vänersborg finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vänersborg som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vänersborg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vänersborg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vänersborg företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vänersborg som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vänersborg

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vänersborg vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Mls Kakel & Renovering
Storg. 13
462 36 Vänersborg


Fabrikören i Vänersborg AB
Parallellg. 16
462 32 Vänersborg


Åke Gunnar Johansson Mef
Residensg. 7 D
462 33 VÄNERSBORG


Fredriksbergs Golv & Kakel AB
Roddareg. 11 A
462 35 VÄNERSBORG


Golvman i Trestad AB
Östra v. 17
462 32 Vänersborg


Torpa Golv Entreprenad
Almg. 102
462 52 Vänersborg

Annons:


Fakta om Vänersborg - golvlaggare.eu

Vänersborg är en tätort i Västergötland och centralort i Vänersborgs kommun, Västra Götalands län samt kansliort för Vänersborgs tingsrätt. Vänersborg var före länssammanslagningen 1998 residensstad i Älvsborgs län.

Yta: 1 156,51 hektar
Invånarantal: 21699, år 2010

Pris på golvläggning i Vänersborg

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vänersborg varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vänersborg arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vänersborg.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vänersborg rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.