Golvläggare i Upphärad - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Upphärad

Annons:
I staden Upphärad finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Upphärad som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Upphärad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Upphärad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Upphärad företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Upphärad som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Upphärad

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Upphärad vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Trestads Måleri & Kakel HB
Snartorp 5
461 99 Upphärad

Annons:


Fakta om Upphärad - golvlaggare.eu

Upphärad är en tätort i södra delen av Trollhättans kommun och kyrkbyn i Upphärads socken. Upphärad ligger 18 km söder om Trollhättan, och är uppbyggd kring en numera nedlagd järnvägsstation på Bergslagsbanan.

Yta: 59,12 hektar
Invånarantal: 588, år 2010

Pris på golvläggning i Upphärad

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Upphärad varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Upphärad arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Upphärad.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Upphärad rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.