Golvläggare i Ulricehamn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ulricehamn

Annons:
I staden Ulricehamn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ulricehamn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ulricehamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ulricehamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ulricehamn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ulricehamn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ulricehamn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ulricehamn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Wegats Golv
Slättängsv. 3
523 37 Ulricehamn


Frejo Entrepenad AB
FALKÖPINGSVÄGEN
523 37 Ulricehamn


Wickströms Golv AB
Bäckebov. 1
523 33 Ulricehamn


Ulricehamns Kakel & Klinkers AB
Kastanjeg. 1
523 33 Ulricehamn


Tommys
Boråsv. 13
523 37 Ulricehamn

Annons:


Fakta om Ulricehamn - golvlaggare.eu

Ulricehamn (tidigare Bogesund) är en tätort i Västergötland och centralort i Ulricehamns kommun, Västra Götalands län. Ulricehamn är beläget på sluttningarna kring ån Ätrans utlopp i sjön Åsunden. Orten ligger cirka 36 km öster om Borås och cirka 49 km väster om Jönköping. Vid Ulricehamn går en motorväg som är en del av Riksväg 40.

Yta: 623,00 hektar
Invånarantal: 9787, år 2010

Pris på golvläggning i Ulricehamn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ulricehamn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ulricehamn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ulricehamn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ulricehamn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.