Golvläggare i Tranemo - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Tranemo

Annons:
I staden Tranemo finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Tranemo som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Tranemo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Tranemo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Tranemo företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Tranemo som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Tranemo

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Tranemo vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Opes Golv AB
Åkeriv. 1
514 33 Tranemo


Lars Martinsson
Berg Tuvahemmet 1
514 91 Tranemo


Bengts Golv-Fix
Körsbärsg. 10
514 35 Tranemo


Thomas Aronsson Kakel & Måleri, AB
Banang. 11
514 35 Tranemo

Annons:


Fakta om Tranemo - golvlaggare.eu

Tranemo är en tätort i södra Västergötland (Sjuhäradsbygden) och centralort i Tranemo kommun, Västra Götalands län. Tranemo är också kyrkbyn i Tranemo socken med centralkyrkan Tranemo kyrka.

Yta: 299,14 hektar
Invånarantal: 3168, år 2010

Pris på golvläggning i Tranemo

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Tranemo varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Tranemo arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Tranemo.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Tranemo rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.