Golvläggare i Tösse - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Tösse

Annons:
I staden Tösse finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Tösse som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Tösse.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Tösse hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Tösse företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Tösse som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Tösse

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Tösse vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Bäcks Golv & Kakel AB
Risviksv. 6
662 98 TÖSSE

Annons:


Fakta om Tösse - golvlaggare.eu

Tösse är en tätort i Åmåls kommun i Västra Götalands län. Orten fick egen poststation den 1 januari 1875. Den var verksam till 30 april 1973, varvid postadressen ändrades till Åmål och ett postombud inrättades.

Yta: 58,26 hektar
Invånarantal: 305, år 2010

Pris på golvläggning i Tösse

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Tösse varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Tösse arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Tösse.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Tösse rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.