Golvläggare i Torslanda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Torslanda

Annons:
I staden Torslanda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Torslanda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Torslanda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Torslanda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Torslanda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Torslanda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Torslanda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Torslanda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Tricolora Interiör
Röds Norgård 14
423 34 Torslanda


Torslanda Kakel & Bygg AB
Fyrskensv. 3
423 39 TORSLANDA


Craftsman i Sverige AB
Västerlyckan 8
423 38 Torslanda


Mic Racing Lindfors
Lönnrunan 44
423 46 TORSLANDA


Kh Kakel & Snickeri AB
Fornborgsg. 26
423 47 Torslanda


Trägolvspecialisten i Göteborg AB
Grundsundsv. 1 A
423 40 TORSLANDA


Hanning & Co Byggservice HB
Låssbyv. 23
423 56 Torslanda


T. O. Kakel KB
Låkebergsg. 180
423 34 Torslanda


Golvbiten i Göteborg AB
Häggv. 34 A
423 53 TORSLANDA


Mulles Golfshop
Änghagsv. 10
423 49 Torslanda


Vmp Västsvenska Mur & Plattsättning, AB
Nordtångsv. 18
423 63 Torslanda


Spinnspö Förvaltning AB
Spinnspöv. 31
423 41 Torslanda


Craftsman Entreprenad AB
Västerlyckan 8
423 38 Torslanda

Annons:


Fakta om Torslanda - golvlaggare.eu

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Pris på golvläggning i Torslanda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Torslanda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Torslanda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Torslanda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Torslanda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.