Golvläggare i Töreboda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Töreboda

Annons:
I staden Töreboda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Töreboda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Töreboda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Töreboda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Töreboda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Töreboda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Töreboda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Töreboda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Holméns Kakel & Golv AB
Idrottsv. 31
545 34 TÖREBODA


Happy Homes Töreboda AB
Skövdev. 1
545 31 Töreboda


Jarmo Reggi Webermyr
Färed Björkbacken 1
545 90 TÖREBODA

Annons:


Fakta om Töreboda - golvlaggare.eu

Töreboda är en tätort i Västergötland, centralort i Töreboda kommun, Västra Götalands län med 4 189 invånare (år 2010). Töreboda är beläget vid järnvägslinjen Västra stambanan mellan Göteborg och Stockholm. Töreboda var under ett antal år på 1800-talet knutpunkt mellan järnvägen (innan den drogs vidare mot Stockholm) och Göta kanal.

Yta: 363,79 hektar
Invånarantal: 4189, år 2010

Pris på golvläggning i Töreboda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Töreboda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Töreboda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Töreboda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Töreboda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.