Golvläggare i Timmersdala - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Timmersdala

Annons:
I staden Timmersdala finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Timmersdala som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Timmersdala.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Timmersdala hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Timmersdala företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Timmersdala som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Timmersdala

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Timmersdala vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Timmersdala Golvtjänst AB
Bäckedalsv. 2
540 16 TIMMERSDALA

Annons:


Fakta om Timmersdala - golvlaggare.eu

Timmersdala är en tätort i Skövde kommun och kyrkbyn i Timmersdala socken i Västergötland. Timmersdala ligger 21 kilometer nordväst om Skövde och ligger vid sjön Lången. Namnet Timmersdala har sitt ursprung i "Tymer Dalen".

Yta: 67,42 hektar
Invånarantal: 875, år 2010

Pris på golvläggning i Timmersdala

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Timmersdala varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Timmersdala arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Timmersdala.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Timmersdala rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.