Golvläggare i Tibro - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Tibro

Annons:
I staden Tibro finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Tibro som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Tibro.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Tibro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Tibro företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Tibro som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Tibro

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Tibro vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Leif-Åkes Golv AB
Katrinebergsg. 14
543 32 TIBRO


Golv Interiör i Tibro AB
Lövbergag. 7
543 34 TIBRO


Mattläggarna Kakel & Golv i Tibro, AB
Järnvägsg. 19
543 50 TIBRO


Larmo Bygg & Kakel, AB
Industrig. 19 A
543 31 Tibro

Annons:


Fakta om Tibro - golvlaggare.eu

Tibro är en tätort i Västergötland samt centralort i Tibro kommun, Västra Götalands län. Tibro ligger knappt två mil öster om Skövde. Genom Tibro flyter ån Tidan som har bidragit till ortens namn. Orten är en stationsort då samhället har byggts upp kring järnvägen.

Yta: 737,14 hektar
Invånarantal: 8018, år 2010

Pris på golvläggning i Tibro

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Tibro varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Tibro arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Tibro.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Tibro rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.