Golvläggare i Tanumshede - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Tanumshede

Annons:
I staden Tanumshede finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Tanumshede som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Tanumshede.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Tanumshede hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Tanumshede företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Tanumshede som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Tanumshede

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Tanumshede vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Marwans Måleri
Bagarev. 2
457 32 TANUMSHEDE


Energitjänst HB
Storemyrsv. 8
457 31 Tanumshede

Annons:


Fakta om Tanumshede - golvlaggare.eu

Tanumshede är en tätort i Bohuslän och centralort i Tanums kommun, Västra Götalands län, 55 km nordväst om Uddevalla. Orten ligger strax väster om E6, nästan exakt mitt emellan Oslo och Göteborg, och inte långt från kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka.

Yta: 187,48 hektar
Invånarantal: 1697, år 2010

Pris på golvläggning i Tanumshede

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Tanumshede varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Tanumshede arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Tanumshede.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Tanumshede rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.