Golvläggare i Svenljunga - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Svenljunga

Annons:
I staden Svenljunga finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Svenljunga som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Svenljunga.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Svenljunga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Svenljunga företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Svenljunga som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Svenljunga

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Svenljunga vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Axelfors Mur Och Kakel
Axelfors Villan 2
512 94 Svenljunga


Michal Radoslaw Tarnowski
Myrängsg. 7
512 51 SVENLJUNGA


Lores Service i Svenljunga
Tallstigen 15
512 52 Svenljunga

Annons:


Fakta om Svenljunga - golvlaggare.eu

Svenljunga är en tätort i Västergötland, centralort i Svenljunga kommun i Västra Götalands län. Svenljunga ligger vid Ätran.

Yta: 437,61 hektar
Invånarantal: 3418, år 2010

Pris på golvläggning i Svenljunga

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Svenljunga varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Svenljunga arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Svenljunga.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Svenljunga rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.