Golvläggare i Strömstad - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Strömstad

Annons:
I staden Strömstad finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Strömstad som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Strömstad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Strömstad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Strömstad företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Strömstad som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Strömstad

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Strömstad vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Målex Måleri i Tanumshede
Grandalsv. 35
452 92 STRÖMSTAD


Strömstad Golv AB
Oslov. 41
452 35 Strömstad


Whides Måleri, AB
Skutv. 6
452 90 STRÖMSTAD


Strömstad Fogfria Industrigolv
Båsenv. 11
452 95 Strömstad


Urban Brundells Golv & Kakel
Karlsg. 28
452 31 Strömstad


Örjans Sten & Kakelsättning AB
Hillerv. 16
452 97 Strömstad


Gångmattan
Skee Olskärr 1
452 94 STRÖMSTAD

Annons:


Fakta om Strömstad - golvlaggare.eu

Strömstad är en tätort och centralort i Strömstads kommun i norra Bohuslän. Strömstad, som är Sveriges västligaste stad, ligger vid Skagerack med riksgränsen till Norge 20 kilometer i norr. E6 går strax utanför Strömstad.

Yta: 340,49 hektar
Invånarantal: 6288, år 2010

Pris på golvläggning i Strömstad

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Strömstad varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Strömstad arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Strömstad.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Strömstad rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.