Golvläggare i Stenstorp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Stenstorp

Annons:
I staden Stenstorp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Stenstorp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Stenstorp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Stenstorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Stenstorp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Stenstorp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Stenstorp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Stenstorp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Stenstorps Golv & Bygg AB
Kapellg. 5
521 61 STENSTORP

Annons:


Fakta om Stenstorp - golvlaggare.eu

Stenstorp är en tätort i Stenstorps socken i Falköpings kommun, 17 km nordost om Falköping och 17 km sydväst om Skövde. I Stenstorp finns Falbygdens Ostnederlag AB (ostlagring med 35 anställda).

Yta: 165,99 hektar
Invånarantal: 1668, år 2010

Pris på golvläggning i Stenstorp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Stenstorp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Stenstorp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Stenstorp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Stenstorp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.