Golvläggare i Sparsör - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sparsör

Annons:
I staden Sparsör finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sparsör som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sparsör.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sparsör hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sparsör företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sparsör som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sparsör

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sparsör vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Roy Davidsson Golv i Borås KB
Krökling Bondarp 1
513 94 Sparsör


Oboy Golv & Grund AB
Östergården Mellangården
513 50 Sparsör

Annons:


Fakta om Sparsör - golvlaggare.eu

Sparsör är en del av tätorten Fristad i Borås kommun. Det ligger söder om Fristads centrum och vid nordöstra stranden av Öresjö. Ovanför samhället breder det kuperade naturreservatet Kröklings hage ut sig. Sparsör har en idrottsförening som heter Sparsörs AIK, bildad 1931.

Yta:
Invånarantal: 536, år 1965

Pris på golvläggning i Sparsör

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sparsör varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sparsör arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sparsör.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sparsör rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.