Golvläggare i Sollebrunn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sollebrunn

Annons:
I staden Sollebrunn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sollebrunn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sollebrunn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sollebrunn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sollebrunn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sollebrunn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sollebrunn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sollebrunn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Bröderna Andersson Kakel AB
Hede Dalen
441 73 SOLLEBRUNN


Göteborgs Fog AB
Loo Nygård 740
441 75 SOLLEBRUNN

Annons:


Fakta om Sollebrunn - golvlaggare.eu

Sollebrunn är en tätort i Alingsås kommun. Den ligger utmed den urgamla vägen från Lödöse (senare Göteborg) till Skara, och vidare upp mot Mälardalen. Efter att landsvägen mellan Vänersborg och Alingsås anlagts på 1700-talet blev den en viktig knutpunkt. Erska kyrka ligger nära söder om tätorten.

Yta: 140,04 hektar
Invånarantal: 1440, år 2010

Pris på golvläggning i Sollebrunn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sollebrunn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sollebrunn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sollebrunn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sollebrunn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.