Golvläggare i Skepplanda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Skepplanda

Annons:
I staden Skepplanda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Skepplanda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Skepplanda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Skepplanda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Skepplanda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Skepplanda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Skepplanda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Skepplanda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Norbergs Golvavjämning KB
Skepplandav. 6
446 41 Skepplanda


Bygg Och Flexbohus I Skepplanda AB
Ryksdamm 247
446 93 SKEPPLANDA


J.O Hantverk
Högstorp 225
446 94 Skepplanda


Norbergs Golv i Gbg AB
Skepplandav. 6
446 41 Skepplanda

Annons:


Fakta om Skepplanda - golvlaggare.eu

Skepplanda är en tätort i Ale kommun och kyrkbyn i Skepplanda socken. Orten ligger mellan Göteborg och Trollhättan, cirka 3,5 mil nordost om Göteborg.

Yta: 103,77 hektar
Invånarantal: 1803, år 2010

Pris på golvläggning i Skepplanda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Skepplanda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Skepplanda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Skepplanda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Skepplanda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.