Golvläggare i Skene - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Skene

Annons:
I staden Skene finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Skene som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Skene.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Skene hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Skene företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Skene som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Skene

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Skene vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Skene Kakel O Klinker AB
Backav. 3
511 63 Skene


Mv Riv & Bygg
Habyv. 19
511 63 Skene


Hammers Golv AB
Skenev. 36
511 63 Skene

Annons:


Fakta om Skene - golvlaggare.eu

Skene är en ort i Marks kommun i Västra Götalands län som sedan 1970 räknas som sammanväxt med Kinna och därmed en del av den tätorten. Skene ligger i Viskadalen, cirka fem kilometer sydväst om centrala Kinna. Skene kyrka ligger här.

Yta:
Invånarantal: 5800, år 2010

Pris på golvläggning i Skene

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Skene varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Skene arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Skene.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Skene rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.