Golvläggare i Skara - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Skara

Annons:
I staden Skara finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Skara som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Skara.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Skara hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Skara företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Skara som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Skara

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Skara vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Svantessons Golv
Synnerby Vallen 5
532 95 Skara


Johan Högbergs Måleri
Frejg. 19 A
532 33 Skara


Leifs Golvservice
Rektor Ödbergs g. 9
532 33 Skara


H & W Golv AB
Erik Järnåkers g. 8
532 37 Skara


Jocke & Jonas Golvtjänst AB
Filipsdalsg. 14
532 35 Skara


Träff Golv & Färg / Nordsjö Idé & Design
Skaraborgsg. 37
532 30 SKARA

Annons:


Fakta om Skara - golvlaggare.eu

Skara är en tätort i Västergötland samt centralort i Skara kommun och biskopssäte för Skara stift. År 1963 öppnade Scan produktion i Skara i nybyggda fabrikslokaler. Scan har sedan dess varit en av Skaras större arbetsplatser.

Yta: 768,20 hektar
Invånarantal: 10841, år 2010

Pris på golvläggning i Skara

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Skara varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Skara arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Skara.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Skara rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.