Golvläggare i Sjötofta - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sjötofta

Annons:
I staden Sjötofta finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sjötofta som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sjötofta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sjötofta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sjötofta företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sjötofta som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sjötofta

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sjötofta vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

M&M Professional HB
Tråddrageriv. 11
514 94 SJÖTOFTA

Annons:


Fakta om Sjötofta - golvlaggare.eu

Sjötofta är en småort i Tranemo kommun och kyrkbyn i Sjötofta socken i Västergötland. Invånarna uppgick 2005 till 208 i antalet (vilket gjorde orten till tätort, en status den förlorade 2010). Sjötofta kyrka ligger i denna by.

Yta: 22 hektar
Invånarantal: 146, år 2010

Pris på golvläggning i Sjötofta

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sjötofta varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sjötofta arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sjötofta.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sjötofta rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.