Golvläggare i Sävedalen - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sävedalen

Annons:
I staden Sävedalen finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sävedalen som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sävedalen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sävedalen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sävedalen företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sävedalen som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sävedalen

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sävedalen vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Gts Bygg & Renovering
Blankav. 29
433 62 SÄVEDALEN


Göteborgs GoIv & KakeI AB
Industriv. 55
433 61 Sävedalen

Annons:


Fakta om Sävedalen - golvlaggare.eu

Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Yta:
Invånarantal: 11600, år 2008

Pris på golvläggning i Sävedalen

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sävedalen varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sävedalen arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sävedalen.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sävedalen rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.