Golvläggare i Säve - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Säve

Annons:
I staden Säve finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Säve som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Säve.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Säve hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Säve företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Säve som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Säve

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Säve vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Cederqvist Bygginredning, Tord
Lunnarns v. 18
423 71 Säve


A J Fogfria AB
Markbov. 6
423 70 SÄVE

Annons:


Fakta om Säve - golvlaggare.eu

Säve är ett primärområde och en stadsdel på Hisingen i Göteborgs kommun, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Stadsdelen Säve, som motsvarar Säve socken, har en areal på 3 320 hektar.

Yta: 3 320 hektar
Invånarantal: 2286, år 2010

Pris på golvläggning i Säve

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Säve varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Säve arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Säve.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Säve rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.