Golvläggare i Sandared - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sandared

Annons:
I staden Sandared finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sandared som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sandared.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sandared hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sandared företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sandared som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sandared

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sandared vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Rybergs Golvservice
Alingsåsv. 39
518 33 Sandared


Backabo Byggvaror AB
Backabo 38
518 90 SANDARED


Ströms Betong och Kakel
Alingsåsv. 33
518 33 Sandared


Göran Ragnarssons Golv Och Vägg
Herrgårdsv. 6
518 33 Sandared

Annons:


Fakta om Sandared - golvlaggare.eu

Sandared är en tätort i Borås kommun, omkring en mil från Borås stadskärna. Sandared ligger vid Viaredssjön. I orten finns ett flertal badplatser. Sandared har egen järnvägsstation som ger förbindelser med såväl Borås som Göteborg.

Yta: 255,11 hektar
Invånarantal: 3160, år 2010

Pris på golvläggning i Sandared

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sandared varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sandared arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sandared.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sandared rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.