Golvläggare i Rydboholm - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Rydboholm

Annons:
I staden Rydboholm finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Rydboholm som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Rydboholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Rydboholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Rydboholm företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Rydboholm som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Rydboholm

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Rydboholm vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Flexikraft Förvaltning AB
Fabriksv. 4
515 70 Rydboholm

Annons:


Fakta om Rydboholm - golvlaggare.eu

Rydboholm är en tätort i Borås kommun. Rydboholms SK, bildad 19 februari 1929, är en svensk sportklubb från Rydboholm, Borås kommun.

Yta: 125,70 hektar
Invånarantal: 1023, år 2010

Pris på golvläggning i Rydboholm

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Rydboholm varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Rydboholm arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Rydboholm.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Rydboholm rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.