Golvläggare i Rönnäng - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Rönnäng

Annons:
I staden Rönnäng finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Rönnäng som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Rönnäng.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Rönnäng hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Rönnäng företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Rönnäng som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Rönnäng

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Rönnäng vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Henry Allt I Allt Färg AB
Ängholmsv. 10
471 41 Rönnäng

Annons:


Fakta om Rönnäng - golvlaggare.eu

Rönnäng är en tätort i Tjörns kommun och kyrkbyn i Rönnängs socken. Från Rönnäng utgår färjan till Tjörnekalv, Åstol och Dyrön. Här finns förutom Rönnängs kyrka, ett hotell beläget alldeles vid berget Tjörnehuvud, kallat Bergabo.

Yta: 157,27 hektar
Invånarantal: 1437, år 2010

Pris på golvläggning i Rönnäng

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Rönnäng varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Rönnäng arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Rönnäng.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Rönnäng rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.