Golvläggare i Rävlanda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Rävlanda

Annons:
I staden Rävlanda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Rävlanda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Rävlanda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Rävlanda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Rävlanda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Rävlanda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Rävlanda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Rävlanda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Agnes Städ HB
Lindv. 1 B
438 52 RÄVLANDA

Annons:


Fakta om Rävlanda - golvlaggare.eu

Rävlanda är en tätort i Härryda kommun och Björketorps socken, belägen ungefär mitt emellan Borås och Göteborg. Orten ligger vid Kust till kust-banan och är station för pendeltåg mellan de bägge städerna. Rävlanda var administrativt centrum i före detta Björketorps kommun.

Yta: 146,37 hektar
Invånarantal: 1462, år 2010

Pris på golvläggning i Rävlanda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Rävlanda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Rävlanda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Rävlanda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Rävlanda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.