Golvläggare i Olsfors - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Olsfors

Annons:
I staden Olsfors finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Olsfors som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Olsfors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Olsfors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Olsfors företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Olsfors som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Olsfors

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Olsfors vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Olsfors Bygg AB
Utsiktsv. 20
517 71 OLSFORS


Topp Team Bygg I Västra Götaland AB
Vannasjöv. 10
517 71 OLSFORS

Annons:


Fakta om Olsfors - golvlaggare.eu

Olsfors är en tätort i Bollebygds kommun. Hammar Maskin hade tidigare tillverkning i samhället, flyttade 1985 till lokaler utanför tätorten, och samt Hultafors Snickeri har verksamhet där. Sportjohan grundades i Olsfors 1963. Olsfors fotbollsklubb heter IF Olsfors och IK Omega är Olsfors förening för bland annat skidor, löpning och orienterin

Yta: 55,96 hektar
Invånarantal: 623, år 2010

Pris på golvläggning i Olsfors

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Olsfors varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Olsfors arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Olsfors.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Olsfors rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.