Golvläggare i Olofstorp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Olofstorp

Annons:
I staden Olofstorp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Olofstorp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Olofstorp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Olofstorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Olofstorp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Olofstorp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Olofstorp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Olofstorp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Göteborgs Golv Och Ombyggnad AB
Solfågelsv. 17
424 72 OLOFSTORP


Ibbes Kakel AB
Mimmis v. 5
424 70 OLOFSTORP

Annons:


Fakta om Olofstorp - golvlaggare.eu

Olofstorp är en tätort och stadsdel i primärområdet Bergum i nordöstra delen av Göteborgs kommun, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Angered. Norr om orten går länsväg 190 och genom samhället rinner Lärjeån

Yta: 251,44 hektar
Invånarantal: 3378, år 2010

Pris på golvläggning i Olofstorp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Olofstorp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Olofstorp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Olofstorp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Olofstorp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.