Golvläggare i Nossebro - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Nossebro

Annons:
I staden Nossebro finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Nossebro som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Nossebro.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Nossebro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Nossebro företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Nossebro som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Nossebro

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Nossebro vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

TBA Måleri HB
Torpv. 2 Främmestad
465 97 Nossebro


Nossebro Fastighetsservice AB
Bankg. 1
465 30 NOSSEBRO


Andersg Fog & Bygg AB
Vildvinsv. 8
465 94 NOSSEBRO


Svens Måleri I Nossebro AB
Hagag. 12
465 30 NOSSEBRO


I.J. Mattjänst
Storg. 34
465 30 NOSSEBRO

Annons:


Fakta om Nossebro - golvlaggare.eu

Nossebro är en tätort i Västergötland och centralort i Essunga kommun, Västra Götalands län. Ån Nossan rinner rätt igenom tätorten. Nossebro ligger cirka 16 km väst-sydväst om Vara , cirka 20 km norr om Vårgårda och cirka 7 mil nordost om Göteborg.

Yta: 184,65 hektar
Invånarantal: 1846, år 2010

Pris på golvläggning i Nossebro

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Nossebro varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Nossebro arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Nossebro.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Nossebro rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.