Golvläggare i Nol - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Nol

Annons:
I staden Nol finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Nol som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Nol.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Nol hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Nol företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Nol som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Nol

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Nol vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Rpk Bygg AB
Zbigniew Scilba
Oljobergsv. 24
449 41 NOL

Annons:


Fakta om Nol - golvlaggare.eu

Nol är en del av tätorten Nödinge-Nol i Ale kommun, belägen i Starrkärrs socken vid E45 och Norge/Vänerbanan, öster om Göta älv, cirka 2,5 mil nordost om Göteborg.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på golvläggning i Nol

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Nol varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Nol arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Nol.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Nol rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.