Golvläggare i Nödinge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Nödinge

Annons:
I staden Nödinge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Nödinge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Nödinge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Nödinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Nödinge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Nödinge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Nödinge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Nödinge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Nödinge Golv & Platt AB
Sjöv. 17
449 36 Nödinge


C F Entreprenad & Konsult AB
Bönabo 138
449 70 Nödinge

Annons:


Fakta om Nödinge - golvlaggare.eu

Nödinge är en del av tätorten Nödinge-Nol och kyrkbyn i Nödinge socken, belägen vid E45 och Norge/Vänerbanan, öster om Göta älv cirka 2 mil nordost om Göteborg.

Yta:
Invånarantal: 4174, år 1980

Pris på golvläggning i Nödinge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Nödinge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Nödinge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Nödinge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Nödinge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.