Golvläggare i Munkedal - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Munkedal

Annons:
I staden Munkedal finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Munkedal som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Munkedal.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Munkedal hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Munkedal företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Munkedal som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Munkedal

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Munkedal vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

P & B Golv AB
Uddarne Industriv. 7
455 35 MUNKEDAL


Hk Plattsättning Munkedal
V. Hogev. 2
455 93 MUNKEDAL

Annons:


Fakta om Munkedal - golvlaggare.eu

Munkedal är en tätort i Bohuslän och centralort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Munkedal ligger i Foss socken 25 kilometer norr om Uddevalla och 85 kilometer söder om gränsen till Norge samt är beläget vid E6 och Bohusbanan. I de norra delarna av Munkedal rinner Munkedalsälven som sedan strålar samman med Örekilsälven.

Yta: 540,94 hektar
Invånarantal: 3718, år 2010

Pris på golvläggning i Munkedal

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Munkedal varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Munkedal arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Munkedal.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Munkedal rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.