Golvläggare i Mölnlycke - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Mölnlycke

Annons:
I staden Mölnlycke finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Mölnlycke som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Mölnlycke.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Mölnlycke hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Mölnlycke företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Mölnlycke som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Mölnlycke

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Mölnlycke vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Inter-Golv I Göteborg AB
Hönekullav. 11
435 44 Mölnlycke


Famoritprodukter AB
Metodv. 12 D
435 33 Mölnlycke


Västsvensk Plattsättning AB
Textilv. 6
435 39 Mölnlycke


Brundin Bygg & Inredning
Skogsgläntan 3 B
435 38 MÖLNLYCKE


Råda Väst Byggnads, AB
Törnrosv. 27
435 31 Mölnlycke


Colorama Mölnlycke
Hönekullav. 21
435 44 Mölnlycke


Linotol
Metodv. 12 D
435 33 Mölnlycke

Annons:


Fakta om Mölnlycke - golvlaggare.eu

Mölnlycke är en tätort och centralort i Härryda kommun i Västra Götalands län. Ett mindre antal fastigheter ligger dock i Mölndals kommun. Mölnlycke ligger omkring en mil sydost om centrala Göteborg. Större delen av bebyggelsen består av villor, radhus och kedjehus. Trots den täta bebyggelsen har Mölnlycke många grönområden.

Yta: 809,67 hektar
Invånarantal: 15608, år 2010

Pris på golvläggning i Mölnlycke

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Mölnlycke varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Mölnlycke arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Mölnlycke.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Mölnlycke rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.