Golvläggare i Mölndal - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Mölndal

Annons:
I staden Mölndal finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Mölndal som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Mölndal.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Mölndal hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Mölndal företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Mölndal som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Mölndal

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Mölndal vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Randéns Mattor AB
Möbelg. 4
431 33 MÖLNDAL


Göteborgs Måleri & Co AB
Norra Ågatan 26 B
431 35 MÖLNDAL


Bygg Express Gbg Stad AB
Wallinsg. 21 C
431 41 Mölndal


Ehrenborg & Co AB
Aminog. 22
431 53 MÖLNDAL


Eddy Lopez Måleri & Kakel AB
Luktärtsg. 6 C
431 32 Mölndal


Lbd Måleri AB
Gundefjällsg. 363
431 51 MÖLNDAL


RA Wallins Fastighetsservice AB
Kråketorpsg. 10 B
431 53 MÖLNDAL


Bo-Anders Brundins Snickeri
Eklanda Torg 59
431 49 Mölndal


Mpj Bygg och Kakel AB
Möbelg. 3
431 33 MÖLNDAL


Göteborgs Kakel- Och Plattarbeten AB
Höjdg.
431 66 MÖLNDAL


Hellbergs Kakel & Klinker AB
Lejonslättsg. 16
431 64 MÖLNDAL


Golvkillarna
Ingela Gathenhielms gata 7D
421 30 Västrafrölunda


Celander-Linnémålarna
Aminog. 4
431 53 MÖLNDAL

Annons:


Fakta om Mölndal - golvlaggare.eu

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Pris på golvläggning i Mölndal

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Mölndal varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Mölndal arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Mölndal.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Mölndal rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.