Golvläggare i Mölltorp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Mölltorp

Annons:
I staden Mölltorp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Mölltorp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Mölltorp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Mölltorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Mölltorp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Mölltorp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Mölltorp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Mölltorp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvtjänst I Mölltorp AB
Lindåsv. 9
546 72 MÖLLTORP

Annons:


Fakta om Mölltorp - golvlaggare.eu

Mölltorp är en tätort i Karlsborgs kommun belägen vid Kyrksjön. I Mölltorp finns Mölltorps kyrka från 1200-talet. Här finns också skola, daghem, dagligvarubutik med postservice, bibliotek, handelsträdgård, bensinstation, bil- och båtförsäljning.

Yta: 129,89 hektar
Invånarantal: 1050, år 2010

Pris på golvläggning i Mölltorp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Mölltorp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Mölltorp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Mölltorp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Mölltorp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.