Golvläggare i Mellerud - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Mellerud

Annons:
I staden Mellerud finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Mellerud som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Mellerud.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Mellerud hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Mellerud företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Mellerud som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Mellerud

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Mellerud vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Frändefors Golv AB
Byggmästarg. 20
464 31 Mellerud


Gerdseruds Alltjänst
Villag. 8
464 31 Mellerud


Melleruds Golvtjänst
Storg. 10
464 30 MELLERUD


HällS Golv O Interiör
St. Rud 6
464 92 MELLERUD


Rundströms Bygg
Ör Säter 1
464 92 MELLERUD

Annons:


Fakta om Mellerud - golvlaggare.eu

Mellerud är en tätort i Dalsland samt centralort i Melleruds kommun i Västra Götalands län. Mellerud ligger 37 kilometer norr om Vänersborg och har en befolkning på 3 750 (2010). Mellerud ligger på järnvägslinjen Göteborg–Karlstad, och vid E45 och länsväg 166. Orten fungerar som serviceort för kommunen och delar av angränsande kommuner.

Yta: 309,76 hektar
Invånarantal: 3750, år 2010

Pris på golvläggning i Mellerud

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Mellerud varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Mellerud arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Mellerud.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Mellerud rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.