Golvläggare i Mariestad - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Mariestad

Annons:
I staden Mariestad finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Mariestad som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Mariestad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Mariestad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Mariestad företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Mariestad som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Mariestad

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Mariestad vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Ottossons Golv AB
Förrådsg. 39 B
542 35 MARIESTAD


Happy Homes
Stockholmsv. 57
542 33 MARIESTAD


Mariestads Golv & Kakel
Madlyckev. 1 A
542 32 Mariestad


Js Golv AB
Förrådsg. 10
542 35 MARIESTAD


Bogolv AB
Madlyckev. 49
542 31 MARIESTAD


Js Golv
Marieforsleden 50
542 40 MARIESTAD


Pelles Golv
Hemmingstorp 516
542 92 Mariestad


Skaraborgs Videoproduktion & Konsult
Villag. 11
542 73 MARIESTAD

Annons:


Fakta om Mariestad - golvlaggare.eu

Mariestad är en tätort i Västergötland och centralort i Mariestads kommun, Västra Götalands län. Tidigare var Mariestad residensstad i Skaraborgs län och 1583-1647 stiftsstad i Mariestads stift. De största arbetsgivarna i Mariestad är Metsä Tissue AB (Katrinefors bruk), Electrolux, och Mariestads kommun.

Yta: 1 096,95 hektar
Invånarantal: 15591, år 2010

Pris på golvläggning i Mariestad

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Mariestad varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Mariestad arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Mariestad.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Mariestad rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.