Golvläggare i Lysekil - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Lysekil

Annons:
I staden Lysekil finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Lysekil som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Lysekil.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Lysekil hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Lysekil företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Lysekil som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Lysekil

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Lysekil vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Bengts Golvservice
Fiskargatan 4
453 33 LYSEKIL


Arne Gustavssons Golvservice AB
Strandv. 11
453 30 Lysekil


Kavlanda Bygg AB
Styrmansg. 7
453 35 LYSEKIL

Annons:


Fakta om Lysekil - golvlaggare.eu

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånarantal: 7628, år 2010

Pris på golvläggning i Lysekil

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Lysekil varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Lysekil arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Lysekil.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Lysekil rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.