Golvläggare i Lundsbrunn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Lundsbrunn

Annons:
I staden Lundsbrunn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Lundsbrunn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Lundsbrunn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Lundsbrunn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Lundsbrunn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Lundsbrunn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Lundsbrunn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Lundsbrunn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Lindholms Plattsättningar
Brunnsv. 11
533 72 LUNDSBRUNN

Annons:


Fakta om Lundsbrunn - golvlaggare.eu

Lundsbrunn är en tätort i Götene kommun. Vid Lundsbrunn finns en källa, Odenskälla som i början av 1700-talet fick medicinsk användning, och i början av 1800-talet började den radioaktiva järnkällan användas som hälsobrunn

Yta: 123,73 hektar
Invånarantal: 887, år 2010

Pris på golvläggning i Lundsbrunn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Lundsbrunn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Lundsbrunn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Lundsbrunn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Lundsbrunn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.