Golvläggare i Lödöse - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Lödöse

Annons:
I staden Lödöse finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Lödöse som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Lödöse.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Lödöse hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Lödöse företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Lödöse som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Lödöse

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Lödöse vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Fröken kakel
Knutsg. 3
463 71 LÖDÖSE


Fröken Kakel Göteborg, AB
Knutsg. 3
463 71 LÖDÖSE

Annons:


Fakta om Lödöse - golvlaggare.eu

Lödöse, även Gamla Lödöse, Gamlöse eller Gammelös, är en tätort och före detta brukssamhälle i Lilla Edets kommun och kyrkby i Sankt Peders socken, belägen cirka 4 mil nordost om centrala Göteborg. Orten ligger vid Göta älv och genomskärs av Lödöse-Lilla Edets järnväg.

Yta: 127,75 hektar
Invånarantal: 1266, år 2010

Pris på golvläggning i Lödöse

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Lödöse varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Lödöse arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Lödöse.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Lödöse rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.