Golvläggare i Ljungskile - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ljungskile

Annons:
I staden Ljungskile finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ljungskile som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ljungskile.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ljungskile hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ljungskile företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ljungskile som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ljungskile

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ljungskile vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Bosse Borgs Golv och Alltjänst
Coronav. 3
459 33 Ljungskile

Annons:


Fakta om Ljungskile - golvlaggare.eu

Ljungskile är en tätort i Uddevalla kommun. Ljungskile genomkorsas av Bohusbanan, samt motorvägen E6 och har från- och tillfartsvägen, länsväg 167 mot Lilla Edet. Orten är bland annat känd för fotbollslaget Ljungskile SK som sedan 2009 spelar i Superettan och som under två säsonger spelat i Allsvenskan: 1997 och 2008.

Yta: 360,14 hektar
Invånarantal: 3375, år 2010

Pris på golvläggning i Ljungskile

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ljungskile varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ljungskile arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ljungskile.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ljungskile rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västra Götaland.